ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Ψήφο εμπιστοσύνης με 162 «ναι» πήρε η κυβέρνηση

tsipras07Ψήφο εμπιστοσύνης πήρε η κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και πλέον για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ελλάδα έχει αριστερή κυβέρνηση. Στην ονομαστική ψηφοφορία συμμετείχαν 299 βουλευτές.
Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν οι 162 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ καταψήφισαν 137 βουλευτές από τη ΝΔ τη Χρυσή Αυγή, το Ποτάμι, το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ.
Από την ψηφοφορία απουσίασε ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

About greekmme

1 σχόλια:

  1. Γεια σας

    Χρειάζεστε ένα δάνειο για περίπτωση έκτακτης ανάγκης, για μια προτεινόμενη αγορά, ή το προσωπικό conso δανείου. Είστε κολλημένοι στην Τράπεζα ή απαγορεύεται τραπεζικής. Προσφέρουμε ειδικά δάνεια σε απευθείας σύνδεση βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα μέχρι 500.000 €. Μηνιαία πληρωμή και τα ποσοστά είναι σταθερά και εξαρτώνται από το είδος, το ύψος και τη διάρκεια του δανείου. Περίοδο αποπληρωμής 12 έως 150 μήνες και περισσότερο. Διαθεσιμότητα του ποσού του δανείου σε 3 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης, μετά την αποδοχή του πακέτου αίτησής σας. Δεν κρύβουν ρήτρα. Διακριτική ευχέρεια διαβεβαίωσε, είναι απλό, δεν είναι πάρα πολλά στοιχεία που πρέπει να παρέχονται, γρήγορη και 100% εγγύηση.

    e-mail: stephannefillon@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.