ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

ΣΩΠΑΤΕ, ΜΙΛΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

karagkounis2Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον ότι οδηγεί τη χώρα σε νέο Μνημόνιο και στην απομόνωση.
«Ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να βρίσκεται σε εικονική πραγματικότητα και να ψεύδεται ανοιχτά. Η συμφωνία, που υπέγραψε στο Eurogroup περιλαμβάνει και το μνημόνιο και την τρόικα και τα πλεονάσματα των επομένων ετών» αναφέρει ο κ. Καραγκούνης και συμπληρώνει:
«Κοιτάζοντας με φόβο την καινούρια πραγματικότητα κάνει το απίστευτο λάθος, να ξεκινά ένα νέο κύκλο επιθέσεων προς τους εταίρους. Έτσι, ενώ βρίσκεται σε διαπραγμάτευση δημιουργεί πάλι εχθρούς και πόλωση με εκείνους με τους οποίους διαπραγματεύεται. Και δεν καταλαβαίνει ότι αυτό φέρνει τη χώρα σε ακόμα χειρότερη απομόνωση.
Εμείς είμαστε επιεικείς με τον κ. Τσίπρα. Απλά, δεν έχει καταλάβει ακόμα πού βρίσκεται και τί αντιμετωπίζει. Είναι εμφανής η αγωνία του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στο εσωτερικό του κόμματός του και γι’ αυτό σπεύδει να νομοθετήσει αυτά που ήδη υπάρχουν, όπως το κοινωνικό τιμολόγιο και οι 100 δόσεις».
Επίσης καλεί τον κ. Τσίπρα να απαντήσει αν και πότε θα περάσει τη συμφωνία για την παράταση του προγράμματος από την ελληνική Βουλή.
Για την πρόταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο ο κ. Καραγκούνης αναφέρει ότι «βεβαίως και θα ψηφίσουμε την εξεταστική για το μνημόνιο αλλά φυσικά θα ακολουθήσει και μια ακόμα εξεταστική, που θα διερευνήσει ποιοί και γιατί απέτρεψαν την έξοδό μας από το μνημόνιο φέτος και μας οδηγούν με φόρα σε νέο μνημόνιο».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.