ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Το 7ο Συνεδρίο Υγείας Μεσσηνίας, θα πραγματοποιηθεί στις 6 & 7 Μαρτίου στην Καλαμάτα

sunedrio ugeiasΤο «Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας» διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά από την Ιατρική Εταιρεία Μεσσηνίας σε συνεργασία με την Πανεπιστημιακή Κλινική Εντατικής Νοσηλείας (Παν/κή Μ.Ε.Θ.) του Γενικού & Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» και τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας. Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους εμπλεκόμενους με την παροχή υπηρεσιών υγείας, διότι η Οργανωτική και η Επιστημονική Επιτροπή έχουν συμπεριλάβει στο πρόγραμμα τους, θέματα υγείας της καθημερινής πραγματικότητας.
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 6 & 7 Μαρτίου 2015 στην Καλαμάτα, στο Ξενοδοχείο ELITE.
Την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 20.00, στο πλαίσιο του Συνεδρίου, θα δοθεί διάλεξη με θέμα: «Ιατρική μέσω Διαδικτύου: Πρόοδος ή κίνδυνος;», από το δημοσιογράφο κ. Γιάννη Πολίτη με ελεύθερη προσέλευση για κάθε ενδιαφερόμενο. Στον ίδιο χώρο θα γίνει και η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου.
Επίσης, θα περιλαμβάνονται κλινικά φροντιστήρια, διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, ελεύθερες ανακοινώσεις και παρουσιάσεις ερευνητικών εργασιών, καθώς και έκθεση φαρμακευτικών προϊόντων.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.