ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

αγροτικά

ΣΤΟΠ στα χαρατσια της ΕΑΣ θελει η ΠΑΣΥ

Να μην πληρώσει κανένας στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων του, καλεί τους αγρότες η ΠΑΣΥ (Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση), που στηρίζεται από το ΚΚΕ. «Τους προειδοποιούμε να μην τολμήσουν να τιμωρήσουν όποιον δεν πληρώσει, γιατί θα μας βρουν μπροστά τους ακόμα πιο δυναμικά», σημειώνει χαρακτηριστικά η ΠΑΣΥ.
Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωσή της επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι «καταδικάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, που μας επέβαλε νέο άδικο χαράτσι, σχετικά με την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων για την ενιαία ενίσχυση. Μάλιστα, έχουν τόσο θράσος, που μας ανακοινώνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα, πως τα λεφτά θα πάνε για να καλύψουν τις τρύπες που οι ίδιοι δημιούργησαν στην Ένωση. Ως εδώ με την φοροεισπρακτική πολιτική της κυβέρνησης, του Μαύρου Μετώπου και των κάθε λογής υποστηριχτών αυτής της πολιτικής, όπως είναι και το Δ.Σ. της Ένωσης. Λέμε όχι στο χαράτσι και καλούμε τους συνάδελφους αγρότες του Νομού μας, ακόμα και αυτούς που έχουν την οικονομική δυνατότητα να το πληρώσουν, να μην το κάνουν».
Επίσης, η ΠΑΣΥ σημειώνει ότι «είχαμε προειδοποιήσει χρόνια τώρα για τις συνέπειες από την πολιτική των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αλλά και συνολικότερα της Ε.Ε. και όσων τη στηρίζουν και καλλιεργούν αυταπάτες περί φιλολαϊκής πολιτικής μέσα από αυτή. Σας καλούμε να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα για τα κόμματα που στηρίζουν την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Να οργανώσουμε τον αγώνα, με τέτοιο προσανατολισμό, πολεμώντας τους πραγματικούς ενόχους. Ο αγώνας μας χρειάζεται να στρέφεται συνολικά κατά της πολιτικής που φέρνει κάθε μέρα περισσότερα βάσανα και δυστυχία στη ζωή μας και να βάζει στόχο την ανατροπή της, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για ανάπτυξη σε όφελος των λαϊκών στρωμάτων. Με κοινωνικοποίηση των βασικών μέσων παραγωγής και της γης, κεντρικό σχεδιασμό της οικονομίας κάτω από τον εργατικό-λαϊκό έλεγχο, με συνεταιριστικοποίηση της παραγωγής και παραγωγικούς συνεταιρισμούς της μικρομεσαίας αγροτιάς. Ο αγώνας μας θα έχει αποτελέσματα όσο θα συντονιζόμαστε με τον αγώνα των εργατοϋπαλλήλων, των μικροεπαγγελματιών, της νεολαίας, όσο δυναμώνει η κοινή δράση αφού κοινός είναι ο αντίπαλος».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.