ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Πολιτικα παιχνιδια στο ΠΕ.ΣΥ υπονοησε ο Μπουκλης

Αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση και η έμμεση απάντηση σε κάποιους του Λάμπρου Μπούκλη (Επικεφαλής της ''Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά'') φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST αναφορικά με τα όσα ντροπιαστικά διαδραματίστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Ο κος Μπούκλης σημείωσε πως είχε συνομιλήσει με κατοίκους για το συγκεκριμένο θέμα το προηγούμενο διάστημα και πως κανένας από τους κατοίκους που είχανε το ''πρόβλημα΄΄... δεν ήταν στα επεισόδια!!! μια και τους ήξερε αφού τους είχε επισκεφτεί σπίτι –σπίτι όπως χαρακτηριστικά είπε.
Τόσο ο Λάμπρος Μπούκλης όσο και ο Δημήτρης Δράκος που ήταν και αυτός φιλοξενούμενος στο δελτίο ειδήσεων καταδίκασαν με κάθε τρόπο τα επεισόδια μιλώντας για πρωτοφανείς καταστάσεις που προσβάλλουν το θεσμό, τη δημοκρατία.
Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί πως ο κος Μπούκλης σημείωσε πως ''δεν έχουμε πολλούς... Δράκους στο Περιφερειακό Συμβούλιο'' εκθειάζοντας την στάση του Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας και για το συγκεκριμένο περιστατικό (που από την πρώτη στιγμή καταδίκασε τα γεγονότα) αλλά και γενικότερα. Και υπογράμμισε πως ''δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι άλλοι που θέλουν να χειραγωγήσουν καταστάσεις και ανθρώπους...'', αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για κάποιους που θέλησαν να παίξουν πολιτικά παιχνίδια

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.