ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Τα γαλαζια παιδια του Σαμαρα στη Μεσσηνια

Το Simaianews παρουσιάζει ένα σύντομο προφίλ για κάθε έναν από τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στο νομό Μεσσηνίας.
Γιάννης Λαμπρόπουλος. Η ήπια δύναμη. Εξελέγη βουλευτής Μεσσηνίας με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 1989 και έκτοτε εκλέγεται ανελλιπώς. Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος είναι ιδιαίτερα αγαπητός και έχει ένα σημαντικό πυρήνα δικών του ψηφοφόρων, που τον διατηρούν ψηλά στις προτιμήσεις του ‘’γαλάζιου’’ κόσμου. Το ήπιο προφίλ του και οι δυναμικές παρεμβάσεις για τα θέματα της Μεσσηνίας είναι στα συν του και για αυτές τις εκλογές.
Δημήτρης Σαμπαζιώτης. Ο αποφασισμένος. Οι περισσότεροι τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα και αυτή την αγάπη την έχει κερδίσει χρόνια με την καθημερινή επαφή και επικοινωνία. Και εάν… από σπόντα λόγω του εκλογικού νόμου βρέθηκε εκτός εδράνων της Βουλής την περασμένη φορά τώρα, τώρα είναι αποφασισμένος να επιστρέψει. Για αυτό άλλωστε έχει δουλέψει αρκετά και προσωπικά, σαρώνοντας τη Μεσσηνία.
Γιάννης Αδαμόπουλος. Ο στρατιώτης. Πάντα στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, καθοδηγούμενος από την πίστη του στον Πρόεδρο ακόμη και τα… πέτρινα χρόνια, επιστρέφει σε θέση υποψηφίου βουλευτή επιδιώκωντας το καλύτερο. Η δράση του έντονη κυρίως όσον αφορά τα αυτοδιοικητικά, με προτάσεις που βάζουν πρώτα την πατρίδα και την παράταξη και μετά το προσωπικό συμφέρον.
Άγγελος Κωτσιόπουλος. Ο… κομματικά αυτοδιοικητικός. Ο πιστός φίλος του Προέδρου από τα παλιά χρόνια στα ευκολα και τα δυσκολα. Δεν είναι ο τύπος που κάνει… σαματά με την παρουσία του, αλλά δουλεύει αθόρυβα και καλείται τώρα να κολυμπήσει στα βαθιά των βουλευτικών εκλογών στοιχηματίζοντας με τον ίδιο του τον εαυτό και βάζοντας τον πήχυ ακόμη πιο ψηλά, ορμώμενος από την πολύ καλή αυτοδιοικητική του παρουσία και περιφερειακά.

Τάκης Κατσίβελας. Ο γιατρός. Έχοντας ως ορμητήριο την Τριφυλία ο Τάκης Κατσίβελας επιθυμεί να περάσει ένα διαφορετικό πολιτικό λόγο και έχει τη δυνατότητα να τα καταφέρει. Είναι αγαπητός στην περιοχή του και το μεγάλο στοίχημα γι αυτόν είναι οι επιδόσεις που θα έχει στην Καλαμάτα και στην Πυλία. Δεν εντάσσεται σε γραμμές έχει τη δική του πορεία και τώρα βάζει πλώρη για ακόμη πιο ψηλά.

Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο νέος είναι ωραίος. Δοκιμασμένος στα δύσκολα ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, φρόντισε το τελευταίο χρόνο να κερδίζει πόντους με την πληθωρική παρουσία του και το νέο αέρα που ήταν περισσότερο από αναγκαίος στο πολιτικό δυναμικό του νομού. Ο Μίλτος με βαρύ όνομα στην πλάτη του έχει σημαντικό πέρασμα στη νεολαία, μέσα σε όλα και τώρα καλείται να κάνει την… έκπληξη.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.