ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΠ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Όπως φαίνεται η «κόντρα» Αδαμόπουλου- Καραμπάτου θα είναι για το καλό μια και θα αποκαλυφθούν πολλά και επιτέλους θα μπει τέλος στο σκοτάδι... που υπάρχει εδώ και χρόνια.
Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου ζητά ορκωτούς λογιστές για να ψάξουν το θέμα ΕΤΑΠ σε βάθος δεκαετίας (επιτέλους!!!)

προκειμένου να αποκαλυφθεί με κάθε λεπτομέρεια που πήγαν τα λεφτά! και καλεί στην συνεδρίαση που θα γίνει την Τετάρτη 18-4 μεταξύ άλλων να ψηφίσει το Δ.Σ και γι αυτό, που αξίζει να δούμε ποιοι δεν θα ψηφίσουν και θέλουν να συνεχιστή το σκοτάδι....
Τώρα σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Γ Καραμπατος είναι πανικοβλημένος με το θέμα και ψάχνει στήριγμα προκειμένου να «ρίξει» τον Αδαμόπουλο από τη θέση του προέδρου πράγμα που δεν μπορεί να κάνει μόνο με το συνδυασμό του (9 μέλη) καθώς χρειάζονται για την ψήφιση της πρόταση μομφής γι αυτό το λόγο 17 μέλη από τα 21 του επιμελητηρίου.
Σήμερα πάντως κυκλοφορεί στον τοπικό τύπο μόνο! καθώς απαξίωσαν τα ηλεκτρονικά μέσα(Tv-Radio-internet) επιστολές τόσο του Γ.Καραμπάτου όσον και του Π.Γκρέκη που δυστυχώς αν... τις διαβάσει κανείς δεν γράφουν τίποτε για την «ταμπακέρα»....
Εμείς τώρα αναρωτιόμαστε, καλά ο Καραμπάτος.... και ο λαλίστατος κ Γκρέκης "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...;" Τέλος αξίζει να αναφερθεί οτι αναρωτιούνται όλοι πως ο συνδυασμός «Νέο Επιμελητήριο» που πλειοψήφησε στις εκλογές με 10 έδρες δεν έχει πάρει καμία! θέση γι αυτό το σοβαρότατο θέμα που κινδυνεύει να τινάξει τον θεσμό στον αέρα και κρατά με κομμένη την ανάσα όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της Μεσσηνίας που περνά την μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.