ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Στοχος η εδρα στο Νομο για τον ΣΥΡΙΖΑ

Για την οργάνωση της επερχόμενης εκλογικής μάχης, ώστε να υλοποιηθεί ο βασικός πολιτικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ για μια αριστερή ριζοσπαστική πολιτική, που θα εφαρμόσει μια κυβέρνηση της Αριστεράς στηριγμένη σε ένα ενωτικό, αγωνιστικό, μαχητικό, μαζικό κίνημα, συνεδρίασε η Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας και συζήτησε. Ειδικά για το Νομό μας έθεσε ως στόχο τη σημαντική ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ και εκτίμησε ως ρεαλιστική δυνατότητα την εκλογή βουλευτή στη Μεσσηνία.
Για την εκλογική αναμέτρηση μέχρι σήμερα οι προτάσεις για υποψηφίους ξεπερνούν κατά πολύ τον απαιτούμενο αριθμό και μάλιστα χωρίς να έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους όλες οι συνιστώσες.
Μέχρι σήμερα έχουν προταθεί οι εξής:
1) Ασημακόπουλος Γιάννης

2) Βουδούρης Νώντας

3) Γκόνης Κώστας

4) Ζαφειράκης Κώστας

5) Καλογερόπουλος Μπάμπης

6) Μάινας Βαγγέλης

7) Μαραβελή Ιωάννα

8) Πατσαρίνος Νίκος

9) Πετράκος Θανάσης

10) Σιψάς Δημήτρης

11) Σοφρωνάς Δημήτρης

12) Χαρίτσης Αλέξης

13) Ψαρρέα Έλενα

Όπως σημειώνεται από τη Νομαρχιακή Επιτροπή, η επιλογή θα γίνει τις επόμενες μέρες, με συναίνεση, με στόχο ένα ψηφοδέλτιο ανοιχτό στην κοινωνία, που να εκφράζει την πολυχρωμία του ΣΥΡΙΖΑ και του ενωτικού κοινωνικού μετώπου. Η τελική επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή και τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις της Εκλογικής Επιτροπής της Μεσσηνίας.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.