ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Η Δικαιοσυνη προστατευει τους ανεργους...

Την οικονομική αδυναμία στην οποία έχει περιέλθει άνεργος Καλαματιανός, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πληρώσει τις οφειλές του σε τράπεζες, αναγνώρισε με μια ακόμη σημαντική απόφασή του το Ειρηνοδικείο Καλαμάτας.
Ο άνεργος οφείλει σε τράπεζες το ποσό των 45.521 ευρώ και το δικαστήριο με την απόφασή του ρυθμίζει την οφειλή, ορίζοντας μηνιαίες δόσεις ύψους μόνο 100 ευρώ!
Πρόκειται για έναν σερβιτόρο που έχει μείνει άνεργος από το Σεπτέμβρη του 2010. Ο συγκεκριμένος ζει στο πατρικό του με τους συνταξιούχους γονείς του, οι οποίοι τον συνδράμουν οικονομικά για να καλύψει τις βιοποριστικές του ανάγκες.
Το δικαστήριο, με πρόεδρο την ειρηνοδίκη Ελένη Λούκα, κατανόησε ότι ο άνεργος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τις τράπεζες και έτσι όρισε χαμηλές δόσεις για την αποπληρωμή του χρέους, που αθροιστικά φτάνουν τα 100 ευρώ το μήνα. Επιπλέον, το δικαστήριο θα εξετάσει και πάλι την υπόθεση τον Οκτώβριο προκειμένου να επαναπροσδιορίσει το ύψος δόσεων, εφόσον έχει αλλάξει η οικονομική κατάσταση του οφειλέτη και αυτός έχει βρει δουλειά.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.