ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Διήμερο σεμινάριο γαστρονομίας με θέμα «Μοντέρνα Μεσσηνιακή Κουζίνα»

11-12 Μαΐου 2015
«Μοντέρνα Μεσσηνιακή Κουζίνα με σκοπό την ανάδειξη των Μεσσηνιακών προϊόντων»
Από τον chef Πάρη Κωστόπουλο
ORIZON MASTER CLASS #1
11-12 Μαΐου θα διεξαχθεί το πρώτο διήμερο εξειδικευμένο Σεμινάριο Μαγειρικής, με τίτλο «Modern Mesinian Cuisine», στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής Μαγειρικής ΙΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ στην Καλαμάτα.
Θεματολογία του Σεμιναρίου θα είναι η Μοντέρνα Μεσσηνιακή Κουζίνα και η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων της Μεσσηνίας, με βασικό σκοπό την ανάδειξη τεχνικών και συνταγών που μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε κουζίνα.
Εισηγητής chef θα είναι ο Πάρης Κωστόπουλος, Διευθυντής Κουζίνας της σχολής Μαγειρικής ΙΙΕΚ Ορίζων, με πολυετή εμπειρία στον Γαστρονομικό κλάδο και με σημαντικές διεθνείς διακρίσεις εκπροσωπώντας τα Μεσσηνιακά προϊόντα και την Ελληνική κουζίνα σε πολλά μέρη του κόσμου
Στο διήμερο εξειδικευμένο σεμινάριο Μαγειρικής θα αποτυπωθούν οκτώ στο σύνολο καινοτόμες συνταγές με Μεσσηνιακά προϊόντα, χαμηλού κόστους πρώτων υλών με γνώμονα την εποχικότητα των προϊόντων.
Ο chef με απλά κατανοητά βήματα  αλλά με ιδιαίτερες πρωτότυπες Τεχνικές Μαγειρικής θα επιδείξει σειρά συνταγών οι οποίες είναι εφικτές προς την υλοποίηση τους σε κάθε επισιτιστική επιχείρηση η οποία θέλει να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη της, προωθώντας και αναδεικνύοντας τον Γαστρονομικό Μεσσηνιακό πλούτο. 
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα μοιραστεί έντυπο αλλά και ηλεκτρονικό υλικό όπως και βεβαίωση παρακολούθησης υπογεγραμμένη από τον Σεφ.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.