ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Γάλλοι πράκτορες (tour operators) και δημοσιογράφοι στο Αεροδρόμιο της Καλαμάτας

upodoxi gallon1
Γάλλοι ταξιδιωτικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι (150 άτομα), προσγειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος», με πτήση της Aegean και τους υποδέχθηκαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για τον τουρισμό στη Μεσσηνία Αντωνία Μπούζα, η Επιτροπή Τουριστικής Επιτροπής και στελέχη του Δήμου Καλαμάτας, προσφέροντάς τους τσάντες με πληροφοριακό υλικό για την πόλη και το Δήμο.
pp68Επίσης, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προσέφερε κεράσματα τοπικών προϊόντων και ο Σύλλογος Γυναικών Σπερχογείας παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς. Η ομάδα των Γάλλων Θα διαμείνει στο ξενοδοχείο Costa Navarino και την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015, θα περιηγηθεί στην πόλη της Καλαμάτας.
Κάλεσμα να μυηθούν στην Πελοπόννησο, στις ομορφιές, στην ιστορία και στη γαστρονομία της απήυθυνε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στους Γάλλους ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους
Ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της Περιφερειακής αρχής για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, αποτέλεσμα των οποίων ήταν η σύνδεσή του με το Παρίσι σε τακτική βάση, και στάθηκε ιδιαίτερα στους δεσμούς φιλίας μεταξύ των δύο λαών, οι οποίοι βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο.
Αφού χαρακτήρισε την Πελοπόννησο ως «μεγάλο νησί στο κέντρο της Μεσογείου», ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα, μετά από νέες πρωτοβουλίες της Περιφερειακής αρχής το αεροδρόμιο της Καλαμάτας θα συνδεθεί με νέους προορισμούς πρωτευουσών Ευρωπαϊκών και Αραβικών χωρών.
Η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου στο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στη σημασία της επίσκεψης των τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από τη Γαλλία, τους οποίους χαρακτήρισε «διαμορφωτές γνώμης για τουριστικούς προορισμούς» και ανακοίνωσε τη σύνδεση, από αρχές Ιουνίου, του αεροδρομίου της Καλαμάτας με το Λίβανο και τη Βυρηττό.
upodoxi gallonupodoxi gallon2

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.