ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Πόσα Πα-ΣΟΚ να αντέξει ο Έλληνας σε μια εβδομάδα;

Πόσα Πα-ΣΟΚ να αντέξει ο Έλληνας σε μια εβδομάδα;Πόσα Πα-σοκ να αντέξει βρε Αλέξη, ο Ελληνας μέσα σε μια εβδομάδα;
Mετά τον Λάμπη Ταγματάρχη που ξανασπιτώθηκε στηνΕΡΤ, ήρθε η σειρά της Έλενας Παναρίτη του ΓΑΠ, ο οποίος έφερε στην Ελλάδα στο ΔΝΤ, να πάρει την θέση που της αξίζει.
Μετά λοιπόν την προσφορά της στην Παγκόσμια Τράπεζα η οποία οδήγησε την Αργεντινή και τις περισσότερες χώρες της ΝΑ Ασίας σε απόλυτη κρίση, μετά την συνεργασία της με τον δικτάτορα Φουτζιμόρι στο Περού, οπου η Παγκόσμια Τράπεζα έβαλε στο χέρι τα αγροτεμάχια των φτωχών , ώρα ετοιμάζετε να διαπρέψει και στο ΔΝΤ στις πλάτες των Ελλήνων.
Το περίεργο είναι ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Παγκόσμια Τράπεζα είναι οι δυο θεσμοί που στον αναπτυσσόμενο κόσμο θεωρούνται επιεικώς βρυκόλακες. Μέχρι το 2007 οι μοναδικοί μεγάλοι οφειλέτες του ΔΝΤ ήταν η Τουρκία και το Πακιστάν χώρες στρατηγικά συνδεδεμένες με τις ΗΠΑ.
Κι έρχεται τώρα η Ελληνική κυβέρνηση, που μέχρι και πριν απο  15 ημέρες διέψευδε την τοποθέτηση της στο ΔΝΤ, να ανακοινώσει τον διορισμό της. Ενας διορισμός που ω, τι σύμπτωση έρχεται την στιγμή που διαφαίνεται συμφωνία με τους δανειστές…
Ισως τα λόγια περί “τεχνογνωσίας” της κυρίας Παναρίτη, που είχε πει οΑΛΈΞΗΣ ΤΣΊΠΡΑΣ το 2011, να τα εξηγούν όλα

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.