ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Συνάντηση Πατσαρίνου με το Δήμαρχο Δυτικής Μάνης

Την Παρασκευή 15/5/2015 αντιπροσωπεία της «Πελοπόννησος Πρώτα» αποτελούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης Νίκο Πατσαρίνο, την περιφερειακή σύμβουλο Στέλλα Καρλαύτη  και τους Γιώργο Χιουτέα, Στέλλα Μπακολέα, Βαγγέλη Μάινα και Παναγιώτη Λούζη, συναντήθηκε στο Δημαρχείο Δυτικής Μάνης με τον Δήμαρχο Γιάννη Μαραμπέα.
Συζητήθηκαν τα προβλήματα του Δήμου και ιδιαίτερα το ζήτημα της  χρηματοδότησης, που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας . Αναπτύχθηκαν αναλυτικά τα θέματα της διαχείρισης  των απορριμμάτων, της ύδρευσης ,  του επαρχιακού και τοπικού οδικού δικτύου , του βιολογικού καθαρισμού, των αντιδιαβρωτικών έργων στην ευρύτερη περιοχή των Κιτριών, της διατήρησης και αναβάθμισης του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της περιοχής της Μάνης  καθώς και  των αυξημένων αναγκών της περιοχής για ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο λόγω της κατακόρυφης αύξησης του πληθυσμού.
Σχετικά με τον «Καλλικράτη»  επισημάνθηκαν τα λειτουργικά και οργανωτικά  προβλήματα  του Δήμου και  η ανάγκη σεβασμού στις ιδιαιτερότητες καθώς αποτελείται από πολλά μικρά ορεινά χωριά αλλά και παραθαλάσσιους οικισμούς με μεγάλη απόσταση μεταξύ τους.
Η «Πελοπόννησος Πρώτα» δεσμεύτηκε να προωθήσει τα αιτήματα του Δήμου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και να συμβάλλει στην δημιουργία ενός ανοικτού διαύλου επικοινωνίας ανάμεσα στους Δήμους και την Περιφέρεια. Γι΄αυτόν τον λόγο οι επαφές της παράταξης με τους Δήμους της Πελοποννήσου θα είναι συνεχείς και πάντα σε ειλικρινή βάση.
Γραφείο Τύπου «Πελοπόννησος Πρώτα»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.