ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Η ... ΝΕΑ Νέα Δημοκρατία αργεί ακόμα! Καραμανλής κατά Σαμαρά, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ!

"Γκρεμίστε τα ιερά τοτέμ της πολιτικής" αναφέρει πρωτοσέλιδα το "φιλοσαμαρικό" AntiNews.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ). Ακολούθως, αναρωτιέται: "Τζιτζικώστας ή Μεϊμαράκης" (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) και "Για ποια ανανέωση μιλά ένας άνθρωπος που είναι 40 χρόνια στη ΝΔ;" (ΚΛΙΚ ΕΔΩ), ενώ διαπιστώνει: "Μετά το Σαμαρά το Χάος" (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Παράλληλα δεν θα πρέπει να περνάνε απαρατήρητα τα τελευταία γεγονότα:
Μπορεί το Σάββατο στο περιθώριο της ορκωμοσίας της νέας Βουλής να απέφυγαν ο ένας τον άλλο όπως ο... διάολος το λιβάνι (παρά την επίκληση στα Θεία όταν τους ρώτησαν) αλλά αυτή τη φορά Αντώνης Σαμαράς και Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν το γλίτωσαν το τετ α τετ!
Ο πρώην και ο νυν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας "έπεσαν" ο... ένας πάνω στον άλλο σε έναν από τους διαδρόμους της Ολομέλειας, κατά τη διάρκεια της εκλογής του νέου προέδρου της Βουλής. Και δεν μπορούσαν παρά να... μιλήσουν. Έστω και για τα μάτια του κόσμου.
Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Αντώνης Σαμαράς ήταν χαμογελαστοί, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να βάλουν τέλος στα όσα ακούστηκαν από χθες για "πάγο" στις σχέσεις τους και για σοβαρό εσωκομματικό πρόβλημα στη Νέα Δημοκρατία, το οποίο αποτυπώνεται στη σχέση των δυο ανδρών.

Ακόμα το γεγονός που πρέπει να εκτιμηθεί είναι η σχέση Ντόρας - Κυριάκου και κυρίως Ντόρας - Σαμαρά:
Εδώ, του Σαμαρά δεν του μίλησε ο Μεϊμαράκης...εγώ γιατί να τον χαιρετήσω... Εκείνο που πολλοί πρόσεξαν το Σάββατο στην βουλή, είναι ότι η Ντόρα Μπακογιάννη, ούτε καν μίλησε στον Αντ. Σαμαρά.  Κάποιος την ρώτησε τι συμβαίνει και γιατί δεν μιλούν -τη στιγμή μάλιστα που... η βουλευτής της ΝΔ είχε προηγουμένως χαιρετήσει τον Αλ. Τσίπρα.
«Εδώ, του Σαμαρά δεν του μίλησε ο Μεϊμαράκης, του γύρισε την πλάτη, εγώ γιατί να τον χαιρετήσω», απάντησε, αστειευόμενη.
Σοβάρεψε όμως, όταν την ρώτησαν για τον αδερφό της, Κυριάκο, αν διατηρεί καλές σχέσεις μαζί του. «Αδελφός μου είναι ο Κυριάκος, εννοείται ότι διατηρώ καλές σχέσεις μαζί του», είπε κι έφυγε...

Αξιολογητέα είναι και η πολιτική συνεισφορά Κώστα Καραμανλή, που επικυριαρχεί στην μεγαλύτερη νεο-δημοκρατική ομάδα, εκείνη των "καραμανλικών"...

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.