ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Διαγραφες συνδικαλιστων και λιμουζινες για τον Βενιζελο

Αναταράξεις στην ΝΔ μετά την διαγραφή του συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ Νίκου Κιουτσούκη. Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης ο κ. Κιουτσούκης «ηγείτο ομάδος που αποδοκίμασε και προπηλάκισε βουλευτές της ΝΔ κατά την προσέλευσή τους στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Με την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά του έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος».
Στην αντεπίθεση ο γαλάζιος συνδικαλιστής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, κατηγόρισε το Αντώνη Σαμαρα για... κωλοτούμπες: «όσοι έχουν κάνει κωλοτούμπες δεν μπορούν να μιλούν για ιδεολογία, ο κ.Σαμαράς κοροϊδεύει τον εαυτό του, δεν κορόιδεψε εμένα, αλλά όταν λες θα κάνω επαναδιαπραγματευση και μετά παίρνεις μέτρα και αλλάζεις εργασιακές σχέσεις κάνοντας την Ελλάδα Ουγκάντα και Ινδία τί κάνεις, κοροϊδεύεις τον εαυτό σου».
Στο θέμα πήρε θέση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς έγραψε στο twitter «Η διαγραφή Κιουτσούκη σημαντικό βήμα για να σπάσουμε τα δεσμά μας με τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό! Τολμηρή αλλά επιβεβλημένη κίνηση».
Ο Κεφαλογιάννης μετά τους οδηγούς των λεοφωρείων αποκαλεί ηλίθιους και τους δημοσιογράφους!
Σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 είπε χαρακτηριστικά: Εγώ δεν είπα ηλίθιους τους εργαζόμενους, εγώ αποκάλεσα ηλίθιους τους δημοσιογράφους που λένε ότι είπα ηλίθιους τους εργαζόμενους.
Ο κ. Κεφαλογιάννη είχε αρχικά δηλώσει: «Να σαρωθούν οι ανόητοι κανονισμοί λειτουργίας, οι ηλίθιοι κανονισμοί λειτουργίας, που επιτρέπουν σ κάθε ηλίθιο των ΔΕΚΟ να σταματάει το λεωφορείο του στην πλατεία Καραΐσκάκη ή στη λεωφόρο Ακαδημίας για να κάνει το τσιγαράκι του επειδή το επιτρέπει ο κανονισμός και να είναι άνθρωποι 80 χρονών με 40 βαθμούς Κελσίου να παθαίνουν θερμοπληξία».
Ο Πάνος Καμμένος ασχολείται με τον ΓΑΠ σε νέο tweet προς τον Ομπάμα.
«Τον ΓΑΠ, που τον βρήκες και τον μάζεψες;» έγραψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Στη Βουλή το θέμα με την θωρακισμένη BMW που κυκλοφορεί ο Ε. Βενιζέλος αξίας 750.000€
Με ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου, ρωτούν τους υπουργούς Επικρατείας και Οικονομικών ποιός σήμερα χρησιμοποιεί αυτό το μεγάλης αξίας κρατικό περιουσιακό στοιχείο, αν αυτό παραδόθηκε στην αρμόδια κρατική υπηρεσία μετά την αποχώρηση του κ. Βενιζέλου από το υπουργείο Οικονομικών.
Αδιαπραγμάτευτο για το ΠΑΣΟΚ το εξαήμερο και η περικοπή των αναπηρικών επιδομάτων
«Για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτο π.χ η εργασία 6 ημερών και η περικοπή αναπηρικών επιδομάτων» επιβεβαίωνε στενός συνεργάτης του Ε. Βενιζέλου, αποδίδοντας το κλίμα που επικράτησε στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών προχθές.
«Καλύτερα να υιοθετήσουμε για παράδειγμα μια μείωση 0,5% ακόμη στις συντάξεις, παρά να βάλουμε χέρι στα αναπηρικά για να εξασφαλίσουμε 200-300 εκ ευρώ»
Τα κόμματα της Αριστεράς ΔΕΝ καταδίκασαν την Χρυσή Αυγή για τις πρόσφατες επιθέσεις σε αλλοδαπούς
ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ ψήφισαν λευκό στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής! Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου δήλωσε «λευκό», ζητώντας απλά να υπάρξει ρητή καταδίκη της ρατσιστικής βίας. Ο Νίκος Τσούκαλης από την ΔΗΜΑΡ, ψήφισε λευκό, ζήτησε απλά μια πιο σκληρή ανακοίνωση εναντίον της Χρυσής Αυγής από πλευράς της Επιτροπής Δεοντολογίας...

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.