ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πελοπόννησος

ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου: Ημερίδα με θέμα: Κυκλική Οικονομία & Διαχείριση Απορριμμάτων

 


Στα πλαίσια της ενημερωτικής του δράσης, ο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου προγραμματίζει την διοργάνωση επιμορφωτικής ημερίδας στην Τρίπολη την 16-11-2022 με θέμα “Κυκλική Οικονομία και Διαχείριση Απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση όσων εμπλέκονται στην εφαρμογή της κυκλικής οικονομίας και στην διαχείριση απορριμμάτων. Επιδιώκεται η ολοκληρωμένη παρουσίαση στους συμμετέχοντες ώστε να ενημερωθούν τεκμηριωμένα για τις αλλαγές και τις καινοτόμες προτάσεις που υπεισέρχονται στην διαχείριση απορριμμάτων στο πλαίσιο της κυκλικής οικονομίας.

Θα παρουσιαστεί το υφιστάμενο θεσμικό και χρηματοδοτικό πλαίσιο, καθώς και οι εξελίξεις στο προσεχές μέλλον σε αυτό τον τομέα, παράλληλα με την παρουσίαση διαθέσιμων τεχνολογικών λύσεων, εξοπλισμού και λογισμικού που μπορεί να βοηθήσει τους δήμους και τους λοιπούς εμπλεκόμενους φορείς στην υλοποίηση των σχετικών δράσεων.

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους Δημόσιους και Ιδιωτικούς φορείς και θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Τρίπολης (Εθν.Αντιστάσεως & Παπαρρηγοπούλου), την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 9.00-15.30.

About Freegr network

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.