ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

messinia

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΞΑΝΑ αγρότες, σωματεία και φορείς


Μαζική ήταν χθες η συμμετοχή στη γενική απεργία με ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, μαζί με εμπόρους, ανέργους, συνταξιούχους και φοιτητές να διεκδικούν τα αυτονόητα, αφού στις δύσκολες συνθήκες πο
υ έχουν διαμορφωθεί μετά την πανδημία και τον πόλεμο, η κατάσταση για τους περισσότερους είναι κυριολεκτικά, οριακή. Οι ανατιμήσεις παντού και οι παγωμένοι μισθοί, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την υπόθεση επιβίωση κι έτσι οι κινητοποιήσεις μοιάζει να είναι μονόδρομος. 
Όπως συνηθιζόταν τα προηγούμενα χρόνια στο πλαίσιο αντίστοιχων κινητοποιήσεων, οι φορείς διοργάνωναν διαφορετικές συγκεντρώσεις, με χαρακτηριστική πάντα, την παρουσία όλων όσοι πρόσκεινται στο ΚΚΕ. Και στην Καλαμάτα χθες, διοργανώθηκε μια δεύτερη κινητοποίηση, από μέλη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου. Στο χορό των κινητοποιήσεων με τη δική τους ξεχωριστή συμμετοχή, μπήκαν και οι αγρότες. Όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι που κρατούν Θερμοπύλες στην ελληνική περιφέρεια, αν δεν ληφθούν μέτρα για το κλείσιμο της ψαλίδας από το χωράφι στο ράφι και τη μείωση του κόστους παραγωγής, τα προβλήματα θα γιγαντωθούν και ο αγώνας τους, θα λάβει διαστάσεις τσουνάμι.

About Freegr network

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.