ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΙΔΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ

pugadaΠροβοκάτσια κατά του ΚΚΕ είναι τα συνθήματα που γράφτηκαν στο μνημείο της πηγάδας του Μελίγαλα, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Τ.Ε. του ΚΚΕ Μεσσηνίας.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:
«Τη Δευτέρα το μεσημέρι η ΤΟ Καλαμάτας της ΧΑ με ανακοίνωσή της κατηγόρησε με αισχρό τρόπο το ΚΚΕ για «βεβήλωση του μνημείου στον μαρτυρικό τόπο της πηγάδας του Μελιγαλά». Στην πραγματικότητα άθλιοι προβοκάτορες έγραψαν στις μάντρες του μνημείου συνθήματα με κόκκινο χρώμα, τα οποία προσπάθησαν να τα συνδέσουν με το κόμμα μας υπογράφοντας ως «ΚΚΕ», «ΕΑΜ», «ΕΛΑΣ».
Απ’ ότι φαίνεται οι χρυσαυγίτες της περιοχής επέδειξαν μεγάλη ετοιμότητα στην άμεση απάντηση βάση των  «ατράνταχτων» στοιχείων για να κατηγορήσουν και να σπιλώσουν το ΚΚΕ, λίγες μόνο μέρες πριν την φιέστα που ετοιμάζουν οι συγκεκριμένοι φασίστες στη Πηγάδα.Αυτές οι προβοκάτσιες καμιά σχέση δεν έχουν με το ΚΚΕ, αντίθετα εξυπηρετούν τους χρυσαυγίτες και τους μηχανισμούς τους για να αποπροσανατολίζουν και να κρύβουν την εγκληματική τους δράση, που αποκαλύπτεται στο λαό.
Ο λαός μας έχει εμπειρία από τέτοιου είδους ενέργειες που σκηνοθετούνται για να φέρουν σε πέρας τα σχέδια των φασιστοειδών και των αφεντικών τους.Μόνο το οργανωμένο  εργατικό κίνημα  μπορεί να τσακίσει το φασισμό μαζί με το σύστημα που τον γεννά, αξιοποιώντας την ένδοξη ιστορία του ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ.»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.