ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: «Νέο πραξικόπημα Σαμαρά για να φιμωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ»

suriza4Έκοψαν από τη ΝΕΡΙΤ την ομιλία Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
«Είναι πρωτοφανής για τα μεταπολιτευτικά χρονικά η κυβερνητική                μεθόδευση ώστε να μην μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ η καθιερωμένη ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης σήμερα Σάββατο, το βράδυ.» Τονίζει σε ανακοίνωσή του η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας και κάνει λόγο για πραξικοπηματικές διαδικασίες.
Συγκεκριμένα, επισημαίνει ότι: «Είναι τόσο προκλητική αυτή η λογοκριτική πρακτική, με παρέμβαση μάλιστα προσωπικά του ίδιου του Σαμαρά, που προκάλεσε την παραίτηση ακόμα και της διορισμένης από την κυβέρνηση διοίκησης της ΝΕΡΙΤ, του προέδρου της Αντώνη Μακρυδημήτρη  και του αναπληρωτή  Ρ. Μορώνη.
Μπροστά στον πανικό λόγω των αδιεξόδων της πολιτικής της και της αποσύνθεσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας, καταφεύγουν στο μόνο δρόμο που γνωρίζουν, τα πραξικοπήματα και τον αυταρχισμό, δίνοντας δείγματα το πώς επιδιώκουν να οργανώσουν την προεκλογική αντιπαράθεση.
Τους φοβίζει η ανάδειξη του εναλλακτικού πολιτικού μηνύματος ελπίδας και προοπτικής του ΣΥΡΙΖΑ που θα παρουσιαστεί με συγκεκριμένη                κυβερνητική δέσμευση σήμερα στο “Βελλίδειο” από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
Ό,τι και αν επινοήσουν δεν σώζονται. Το νέο αντιδημοκρατικό ατόπημα της κυβέρνησης δεν θα μείνει αναπάντητο.
• Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα θα αναμεταδοθεί δορυφορικά σήμερα στις 7.30 μ.μ., από την τοπική τηλεόραση “ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ”.
• Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας ετοιμάζει την αναμετάδοση της ομιλίας μέσω γιγαντοοθόνης που θα στηθεί στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας στις 7.30 μ.μ. και καλεί το λαό της πόλης να την παρακολουθήσει.
Οι πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου δεν θα περάσουν.»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.