ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

«Βόμβες» Νίκα κατά Τατούλη και Μαντά…!

«Βόμβες» Νίκα κατά Τατούλη και Μαντά…!
Decrease Font Size

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε πριν από λίγη ώρα ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας κατά πάντων. Προσδιόρισε ως πολιτική και όχι ως προσωπική την κόντρα του με τον Περιφερειάρχη και έθεσε μια σειρά ζητημάτων για τα οποία… εξελίχθηκε η κόντρα με τον Π. Τατούλη. Προκάλεσαν αίσθηση οι αναφορές του για το νέο ΕΣΠΑ και τόνισε πως οι δήμαρχοι δεν μπορεί να… γλύφουν, να παρακαλάνε και να… σκύβουν τη μέση και πως πρέπει να αποφευχθούν οι εκβιασμοί των περιφερειαρχών που εφαρμόζουν τις προσωπικές τους πολιτικές. Μεταξύ άλλων σημείωσε πως στις 17 Οκτωβρίου προχωρά το γκρέμισμα του καταυλισμού στην Αγ. Τριάδα και κάλεσε τους τσιγγάνους να πάνε στην Μπιρμπίτα που εκεί είναι ο…. δικός τους αδειοδοτημένος χώρος. Επικριτικά εδώ στάθηκε και για την διαχρονική στάση του κράτους και της Περιφέρειας. Τέλος, αφιέρωσε ένα ολόκληρο μέρος της συνέντευξής του στον Περικλή Μαντά, προχωρώντας σε μια επίθεση σε υψηλούς τόνους και με σκληρές εκφράσεις, κάνοντας λόγο για… αναίτια, αναιτιολόγητη επίθεση που δέχθηκε από τον κ. Μαντά με ψέμματα και συκοφαντίες. «Πρέπει να διαλέξει ο κ. Μαντάς ποιό κουστούμι φορά, θα είναι Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ή στη μισθοδοσία του Περιφερειάρχη. Εγώ μισθοδοτούμενους συκοφάντες δεν πρόκειται να ανεχτώ στην τρίτη μου θητεία», είπε ο κ. Νίκας.

Συνέχεια με… αναρτήσεις στο site του δήμου Καλαμάτας

Και μέσω του διαδικτυακού τόπου του δήμου Καλαμάτας ο Π. Νίκας δίνει… πανελλαδικές διαστάσεις στη μετωπική επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα ενάντια στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ και αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά. Προκαλούν αίσθηση και τα παραλειπόμενα που ακολουθούν την… δημοτική ανάρτηση με τις πλάκες, τον
αείμνηστο Υφυπουργό Εσωτερικών, τον πρώην Νομάρχη Μεσσηνίας και τον ίδιο, με σημείωση μάλιστα πως την κατασκήνωση την έφτιαξε η Ν.Δ.!!! Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Σχετικά με τη στάση που έχει τηρήσει τελευταία και με δηλώσεις στις οποίες προέβη ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας και, ταυτοχρόνως, Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Περικλής Μαντάς, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Ε. Νίκας, σε δηλώσεις του σήμερα ανέφερε τα ακόλουθα: «Από τον αγαπητό Πρόεδρο της Νομαρχιακής, τον κ. Μαντά, υπέστην μία αναίτια και αναιτιολόγητη επίθεση, η οποία εμπεριείχε και ψεύδη και συκοφαντίες, λέγοντας ότι εγώ έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τον Περιφερειάρχη, λες και αγνοούσε όλα αυτά τα πολιτικά ζητήματα, τα οποία υπάρχουν με τον κ. Τατούλη και για κανένα από τα οποία δεν έχει πάρει θέση.
Του είπα, και θα το λέω συνέχεια: ή θα είναι Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ή θα είναι στη μισθοδοσία του Περιφερειάρχη. Να διαλέξει ένα από τα δύο. Μισθοδοτούμενους συκοφάντες εγώ δεν πρόκειται να ανεχθώ στην τρίτη θητεία μου. Δεν το ανέχτηκα ποτέ».
Απαντώντας, δε, σε ερώτηση δημοσιογράφου, ανέφερε πως ζητεί την παραίτηση του κ. Μαντά από τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας «με την ιδιότητα ενός Δημάρχου, ο οποίος θέλει να απαντήσει σ’ έναν άνθρωπο, ο οποίος φοράει δύο κουστούμια. Άλλα θέλω να πω με τη μία του ιδιότητα, άλλα θέλω να πω με την άλλη του ιδιότητα».
egkainia birbitas egkainia birbitas 1
egkainia birbitas 2
Σε συνέχεια, δε, αρνητικών για την Μπιρμπίτα δηλώσεων του κ. Μαντά την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος προσέθεσε τα ακόλουθα: «Για να μην ξεχνάτε ότι αυτή την κατασκήνωση την έχει φτιάξει η Νέα Δημοκρατία και την εγκαινίασε ο Υπουργός Εσωτερικών που την είχε χρηματοδοτήσει, ο μακαρίτης ο Νάκος. Και ειλικρινά εξεγείρομαι όταν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ βγαίνει και λέει ότι ο χώρος αυτός – ακόμη υπάρχει η ταμπέλα στην εθνική οδό – είναι μόνο για ζώα, όταν υπάρχουν 30 άνθρωποι, τώρα, που ζουν μέσα σ’ αυτόν τον χώρο». Ποιος τον κατάντησε, αλήθεια, έτσι;

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.