ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

"Με την πρώτη" η πλειοψηφία Π. Τατούλη από το +11 έπεσε στο +6!

Ο Απόστολος Παπαφωτίου, Αλέξιος Αλεξόπουλος, Ελένη Παναγιωτοπούλου, Γ. Μπακούρης και Αντωνία Μπούζα (ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - Π. ΤΑΤΟΥΛΗΣ) και Ν. Πατσαρίνος (ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ - Ο. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ), Γ. Δέδες (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - Γ. ΔΕΔΕΣ) και Ν. Γόντικας (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - Ν. ΓΟΝΤΙΚΑΣ), είναι οι εκλέκτορες της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), μετά την χθεσινή ψηφοφορία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. 

Στο χθεσινό περιφερειακό επί 51 εκλεγμένων, απουσίαζαν 3 (Γ. Ρουμελιώτης, Ηλίας Κανελλάκης και θοδ. Ντάνος) από τη "ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ" - Π. ΤΑΤΟΥΛΗ.

Έτσι:

Ψήφισαν: 47, Λευκά: 2, Έγκυρα: 45

Έλαβαν: 

- Η παράταξη Τατούλη 26 ψήφους (παρόντες 28)
- Η παράταξη Βουδούρη 9 ψήφους
- Η παράταξη Δέδε 5 ψήφους
- Η παράταξη Γόντικα 5 ψήφους

Όπως εκτιμάται:

Τα δύο λευκά ανήκουν στην Χρυσή Αυγή
Το ένα παραπάνω ψηφοδέλτιο στο Γ. Δέδε πιθανότατα είναι της Δ. Λυμπεροπούλου
Τα τρία επιπλέον του Ν. Γόντικα εκτιμάται ότι τα δύο προέρχονται από την παράταξη Π. Τατούλη και το τρίτο πιθανότατα από το Γ. Μανώλη.

----------

ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ = 51 ΕΔΡΕΣ

Η παράταξη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη έχει 31 έδρες. Η παράταξη του Οδυσσέα Βουδούρη 9 έδρες, η παράταξη του Γιώργου Δέδε 4 έδρες, από 2 έδρες θα έχει η παράταξη Δολτσιανιάδη και η παράταξη Γόντικα και από 1 έδρα οι παρατάξεις του Γιάννη Μανώλη, των Οικολόγων και της Ανταρσίας.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.