ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Εγκρίθηκε σχεδόν ομόφωνα η σύναψη προγραμματικής σύμβασης για την διεκδίκηση της Πόλιτιστικής Πρωτεύουσας από το Δ.Σ. Καλαμάτας

limani kalamatasΝαι υπό όρους η παράταξη του Μ. Μάκαρη
Για τη συμμετοχή του Δήμου Καλαμάτας στη διαδικασία «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης / 2021», εγκρίθηκε σχεδόν ομόφωνα η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας, της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καλαμάτας «Φάρις» και του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας «Πανταζοπούλειος Λαϊκή Σχολή».
Η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας ψήφισε υπέρ της διεκδίκησης της πολιτιστικής πρωτεύουσας όμως ο επικεφαλής της Μανώλης Μάκαρης έθεσε ορισμένες προϋποθέσεις που εάν δεν τηρηθούν τότε η παράταξή του θα επανεξετάσει την στάση της.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε τη χαρά του διότι η πόλη φαίνεται ότι συντάσσεται για την επίτευξη αυτού του μεγάλου στόχου, καθώς υπάρχει γενική κινητοποίηση των πολιτιστικών, οικονομικών και κοινωνικών δυνάμεων της Καλαμάτας. Εάν ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια και επιλεγεί η Καλαμάτα ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης / 2021, αυτό θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα για ολόκληρη τη νότια Πελοπόννησο, περιλαμβανομένης της Τρίπολης και της Σπάρτης.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.