ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Εμφύλια «μαχαιρώματα» για την προεδρία της ΠΕΔ μεταξύ Π. Νίκα και Δ. Καμπόσου

nikas kampososΒγήκαν τα μαχαίρια στην πλειοψηφούσα παράταξη  «Ανεξάρτητη Δημοκρατική Αυτοδιοίκηση» κατά τις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ  της ΠΕΔ Πελοποννήσου.
Συγκεκριμένα, σε τηλεοπτική του παρέμβαση στον τηλεοπτικό σταθμό Best ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας ξεκαθάρισε ότι δεν θα στηρίξει τον δήμαρχο Άργους- Μυκηνών για πρόεδρο της ΠΕΔ λέγοντας ότι ενδεχομένως να είναι αυτός υποψήφιος ή κάποιος άλλος από το 21μελές Δ.Σ. που προέκυψε από τις εκλογές. Επίσης επεσήμανε δεν υπήρχε παράταξη Καμπόσου, εννοώντας την Ανεξάρτητη Δημοκρατική Αυτοδιοίκηση της οποίας ήταν κι αυτός μέλος, ενώ τόνισε ότι «θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να αντιπαρατίθεται, και αναφορά για “κακοποίησή” του από τους συναδέλφους του, καθώς αυτός μετέφερε δημόσια αυτά που όλοι ψήφιζαν».
Δεν άργησε να απαντήσει ο κ. Καμπόσος στα όσα του καταλόγισε ο δήμαρχος Καλαμάτας και σε παρέμβασή του  τόνισε  ”του επιστρέφω τα
υπονοούμενα” και συμπλήρωσε ότι “όταν μπαίνουμε στη μάχη υπάρχει και η ήττα”, χαρακτηρίζοντας αλά κάρτ μέλος της παράταξης τον κ. Νίκα. Η ήττα είναι συστατικό της Δημοκρατίας ανέφερε επίσης ο κ. Καμπόσος που όπως είπε, αύριο ο κ. Νίκας ίσως έχει συνέλθει».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.