ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Συνάντηση Άγ. Χρονά, Ε. Αλειφέρη με Γ. Μπέζο για την πορεία των έργων στην Υγείας που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ

aliferi4Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, αρμόδιος θεμάτων Υγείας της Π.Ε Μεσσηνίας  Άγγελος Χρονάς, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη-Καραθανάση, επισκέφθηκε το Διοικητή Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων  Καλαμάτας και Κυπαρισσίας Γεώργιο Μπέζο. Στην εν λόγω συνάντηση  συζητήθηκε η πορεία των εκτελούμενων έργων που αφορούν δομές  Υγείας και χρηματοδοτούνται μέσω ΕΣΠΑ ,καθώς και των ενταγμένων και υπό ένταξη έργων .
Επίσης τέθηκαν προς συζήτηση  γενικότερα θέματα σχετικά με  τον τομέα της Υγείας, που αφορούν στις ανάγκες ιατρικού –νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και στην προκήρυξη θέσεων, όπου υπάρχουν ανάλογες ελλείψεις. Αναφέρθηκε δε ότι θα συνεχιστούν οι επαφές  και στο μέλλον με εκπροσώπους του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.
Επιπλέον τονίστηκε ότι θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε όλα τα Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία του Νομού μας, ώστε να υπάρξει άμεση ενημέρωση για τα προβλήματα που υφίστανται και να δρομολογηθεί η όσο το δυνατόν αμεσότερη επίλυσή τους. Δεσμεύτηκαν δε για τη συνέχιση της έως τώρα άριστης συνεργασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Διοίκησης των Νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας, επ΄ ωφελεία  των πολιτών.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.