ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Ο ανεξάρτητος Δ. Παυλής κόντρα στον “γαλάζιο” Δ. Καμπόσο για την ΠΕΔ Πελοποννήσου!

paulisΟ Δήμαρχος της Τρίπολης Δημήτρης Παυλής όπως όλα δείχνουν, θα είναι αντίπαλος του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, για την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ),της Πελοποννήσου!Μπορεί η “διαμάχη” αυτή να θυμίζει την …μονομαχία του Δαυίδ και Γολιάθ, αλλά μη μας διαφεύγει και το αποτέλεσμα εκείνης της ιστορικής-θρησκευτικής μάχης!Το ισχυρό ατού του Δ. Παυλή είναι η επιτυχία των εκλογών με την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του, στην Τρίπολη παρότι υπήρχαν υποψήφιοι από όλους τους πολιτικούς χώρους. Επίσης υπάρχουν περισσότεροι από άλλες φορές Δήμαρχοι οι οποίοι έχουν εκλεγεί δίχως την κομματική τους “σημαία”.
Σχετικά με την υποψηφιότητα (για την ΠΕΔ) του κ. Καμπόσου, δεν φαίνεται ικανή μόνο και μονό η ΝΔκρατική του καταγωγή να του εξασφαλίσει τη νίκη! Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι αμελητέο, ενώ η πολιτική συγκυρία δεν τον βοηθά, όπως βοήθησε τον προηγούμενο πρόεδρο και Δήμαρχο Καλαμάτας Π. Νίκα. Τότε υπήρχε η δυναμική της …εν αναμονή εξουσίας από τον (τότε) νέο αρχηγό της Ν. Δ Αντώνη Σαμαρά!
Σήμερα και μετά την Κυβερνητική πορεία της Ν. Δ και του ΠΑΣΟΚ, τίποτα δεν είναι ίδιο και οποιαδήποτε “πρόβλεψη” με τα δεδομένα άλλων εποχών είναι παρακινδυνευμένη!
Ο Δ. Παυλής με την κατοχυρωμένη λευκή-ανεξάρτητη νίκη στο Δήμο της Τρίπολης, τολμά να περάσει την “γραμμή” αυτή και στην ΠΕΔ, κόντρα στην “γαλάζια” αλά ισχυρή παρουσία του διεκδικητή Δημάρχου του Άργους Δ. Καμπόσου!

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.