ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Γ. Τσώνης για Στ. Αναστασόπουλο: “Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη…

tsonis parousiasi10Ολομέτωπη επίθεση στον δήμαρχο Μεσσήνης εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης για την πρόταση που έκανε κατά το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Αναστασόπουλος να ανοίξουν οι λογαριασμοί των υποψηφίων δημάρχων Μεσσήνης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τσώνης στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι: «Ο κατά παραχώρηση μέχρι σήμερα δήμαρχος Μεσσήνης, κ. Ευστάθιος Αναστασόπουλος, αντιλαμβανόμενος πλέον ότι οι ημέρες στη συγκεκριμένη θέση είναι μετρήσιμες, έφθασε κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου –προσβάλλοντας το θεσμικό αυτό όργανο- στο έσχατο σημείο της αμετροέπειας και του αυτοεξευτελισμού: Υποκαθιστώντας κάθε αρμόδια αρχή, ως Καίσαρας, πρότεινε να ανοίξουν οι λογαριασμοί των υποψηφίων δημάρχων Μεσσήνης, αν και έχουμε ακολουθήσει την προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία, δημοσιοποιώντας αναλυτικά όλα μας τα έξοδα της προεκλογικής περιόδου. Ο κ. Αναστασόπουλος όμως, προσπαθεί αγωνιωδώς, με άθλιο τρόπο, να δικαιολογήσει την ήττα του στις κάλπες, αποδίδοντάς την σε παραθεσμική διαδικασία, δηλαδή σε χρηματισμούς, και όχι στην ευθυκρισία των πολιτών του Δήμου Μεσσήνης, προσβάλλοντας τους βάναυσα με αυτόν τον τρόπο, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζει το οποιοδήποτε στοιχείο.»
Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση του κ. Τσώνη:
«Ο κατά παραχώρηση μέχρι σήμερα δήμαρχος Μεσσήνης, κ. Ευστάθιος Αναστασόπουλος, αντιλαμβανόμενος πλέον ότι οι ημέρες στη συγκεκριμένη θέση είναι μετρήσιμες, έφθασε κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου –προσβάλλοντας το θεσμικό αυτό όργανο- στο έσχατο σημείο της αμετροέπειας και του αυτοεξευτελισμού: Υποκαθιστώντας κάθε αρμόδια αρχή, ως Καίσαρας, πρότεινε να ανοίξουν οι λογαριασμοί των υποψηφίων δημάρχων Μεσσήνης, αν και έχουμε ακολουθήσει την προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία, δημοσιοποιώντας αναλυτικά όλα μας τα έξοδα της προεκλογικής περιόδου. Ο κ. Αναστασόπουλος όμως, προσπαθεί αγωνιωδώς, με άθλιο τρόπο, να δικαιολογήσει την ήττα του στις κάλπες, αποδίδοντάς την σε παραθεσμική διαδικασία, δηλαδή σε χρηματισμούς, και όχι στην ευθυκρισία των πολιτών του Δήμου Μεσσήνης, προσβάλλοντας τους βάναυσα με αυτόν τον τρόπο, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζει το οποιοδήποτε στοιχείο.
Παρόλα αυτά, εμείς, όχι μόνο είμαστε θετικοί απέναντι στην πρόταση του κ. Αναστασόπουλου, αλλά αντιπροτείνουμε να ανοίξουν  οι λογαριασμοί όλων μας και ιδιαίτερα όσων διαχειρίστηκαν δημόσια αξιώματα, όλα τα χρόνια που άσκησαν εξουσία.
Αναμένουμε από τον κ. Αναστασόπουλο, αν γνωρίζει οτιδήποτε, αντί να προχωρεί σε πράξεις δημιουργίας ευτελών εντυπώσεων, να προσφύγει στα αρμόδια θεσμικά όργανα και να ζητήσει την υλοποίηση της πρότασής του για άνοιγμα των λογαριασμών. Αναμένουμε…»
Γιώργος Τσώνης

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.