ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ...

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην έδρα της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας μεταξύ του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ.Παναγιώτη Κατσίβελα και του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γεωργίου Μπέζου παρουσία των υπηρεσιακών στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας. Στόχος της συνάντησης, πέρα των τρέχοντων θεμάτων υγείας που αφορούν το Νομό Μεσσηνίας, ήταν ο σχεδιασμός και η σωστή προετοιμασία ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2017.
Ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφερείας εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την υλοποίηση των μέχρι τώρα έργων στη Μεσσηνία μέσω των κοινοτικών πόρων του ΕΣΠΑ άλλα και για τις δράσεις που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Χαρακτηριστικά ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ.Κατσίβελας τόνισε: «Το Νοσοκομείο Καλαμάτας έχει να επιδείξει σημαντικότατο έργο στην απορρόφηση πόρων του ΕΣΠΑ. Αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλα τα Νοσοκομεία της χώρας. Οι κοινοτικοί πόροι αποτελούν σήμερα το μοναδικό χρηματοδοτικό εργαλείο που έχουμε στη διάθεση μας. Σε λίγο καιρό ξεκινά η νέα προγραμματική περίοδος και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε επίπεδο προτάσεων και γενικότερου σχεδιασμού. Αυτό το στόχο εξυπηρετεί και η σημερινή μας συνάντηση. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε»
Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γεώργιος Μπέζος τόνισε: «Στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που έχουμε με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ.Παναγιώτη Κατσίβελα προετοιμαζόμαστε εν όψει της νέας προγραμματικής περιόδου έτσι ώστε να μην αφήσουμε καμία μέρα να πάει χαμένη. Η νέα προγραμματική περίοδος αποτελεί ίσως και το τελευταίο χρηματοδοτικό και αναπτυξιακό εργαλείο. Έχουμε υποχρέωση και ευθύνη να κινηθούμε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.