ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΚΑΥΤΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Η 15η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 3.30 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Ενημέρωση και απολογισμός για την αντιπυρική περίοδο έτους 2013. 2. Επερώτηση του Σύμβουλου κ. Βαγγέλη Γούργαρη με θέμα: Προβλήματα στα Μουσικά Σχολεία. 3. Επερώτηση του Σύμβουλου κ. Βαγγέλη Γούργαρη με θέμα: Γιατί καλείται τα Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας. 4. Επερώτηση του Σύμβουλου κ. Νίκου Γόντικα με θέμα: Γίνονται έλεγχοι και ποια τα πορίσματα στις εργασίες κατασκευής στο λιμάνι Παραλίου Άστρους. 5. Επερώτηση του Σύμβουλου κ. Νίκου Πατσαρίνου με θέμα: Για τη βελτίωση της λειτουργίας του αεροδρομίου Καλαμάτας. 6. Έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Πελοποννήσου».
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου 7. Έγκριση βασικών όρων Προγραμματικής Συμφωνίας μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΤΑΔ Α.Ε. με σκοπό την παραχώρηση χρήσης του αρχαιολογικού χώρου του Φρουρίου Μπούρτζι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.